Kibővített tartalom

ÁTALÁNYADÓ KALAUZ

Vissza a könyvismertetőhöz

Itt mindent megtalálsz, ami a KATA ÁTALÁNYADÓ átálláshoz szükséges!

Vállalkozóknak vállalkozóul – gyakorlatias és naprakész tudást kapsz, ami ebben a témakörben óriási előnyt jelent. KATA ÁTALÁNYADÓ Nyomtatvány kitöltés képernyőképekkel lépésről lépésre Szilágyi Anita mérlegképes könyvelő segítségével.

ÁNYK – Általános Nyomtatványkitöltő

ONYA – Online Nyomtatványkitöltő Alkalmazás budapest.hu

OHP – Önkormányzati Hivatali Portál

22T101 - változásbejelentő

22T1041 – adatbejelentő

22KATA – kata bevallás

2258 – átalányadó bevallás

Neked szól a könyv, ha szeretnéd tudni,

Ez kell nekem!

Ha a kata helyett az átalányadózást választod

Plussz még sok rendkívül hasznos információt találsz benne egy egyéni vállalkozás működéséről és adminisztrációjáról, mint például:

Bónusz

Nem biztos, hogy csak ÁTALÁNYADÓ kalkulátorra van szükséged. Ajándékba kapod még az Adókalkulátorok és Eredménytervezőt is, amiben van

Átalányadó költségek

Van benne bevétel és költségtervező (anyagköltség, szolgáltatások, bérek és járulékok, beruházás, értékcsökkenés), amiben kiszámolhatod, hogy biztos jó neked az átalányadó vagy esetleg jobban járnál a tételes költségelszámolással, továbbá van még benne cash-flow tervező is, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy naprakész legyél a pénzügyeidben.

Ingyenes frissítés

Ahogy kijönnek az őszi adótörvények, frissítjük a kalkulátorokat a 2023-as év adóváltozásai szerint. Az Egyéni Vállakozók Könyve frissítése ingyenes. Kérem a könyvet!

Köszönöm, hogy egy megosztással támogatod a munkámat.